Om MinBlomst.dk

Vi er en moderne online blomsterforretning, der handler med tørrede og præserverede produkter

Tanken har fra starten været at tilbyde produkter af høj kvalitet med nem tilgængelighed for forbrugeren.

Vores produkter er udelukkende europæiske og har primær oprindelse fra Holland. Her opdrættes og vokser blomsterne under åben himmel og høstes på det helt rigtige tidspunkt i udsprængningen, hvorefter de dehydreres under specielle og kontrollerede forhold via et patenteret system.

Det gør at blomsterne bibeholder deres flotte naturlige farve i lang tid, hvor du kan have glæde af dem igennem flere sæsoner.

 

DIY – ”Do it yourself”

Salget og interessen for tørrede blomsterprodukter har de senere år taget et gevaldigt spring. Dels fordi produkterne holder og giver glæde længere, men også fordi mange efterspørger produkter til fremstilling af egne bukketter og design.

Derfor har vi også et stort udvalg af tørrede blomster og græsser som bundtvarer, der giver dig mulighed for selv at kreere dine helt egne flotte buketter, kranse, bordpynt eller lign. 

Vi har selvfølgelig stadig et stort udvalg af tørrede færdigbundet buketter.

 

Produkter fra EU

At vi udelukkende sælger produkter som er produceret i Europa og også vores måde at sikre, at produkterne ikke sætter et unødigt stort klimaftryk på vejen fra frø til tørret blomst.

Der vandes kun med vand fra de nærtomliggende Hollandske kanaler, blomsterne og græsser høstes med håndkraft og dehydreringen foregår i ovne som anvender biobrændstof.

Transporten fra Holland til Danmark foregår med nogle af de største speditørfirmaer på markedet, og på den måde sikrer vi os, at transportkæden altid lever op til nyeste krav.

 

Både til private og erhverv

Minblomst.dk sælger både til private og erhverv. 

Står du med et bestemt behov, ønsker til andre typer buketter eller lign. - så kontakt os endelig.